Mitä oikeastaan on kotikansainvälisyys?

​Millaista kansainvälistymistä uusiin opseihin? 
Tule
​mukaan 
keskustelemaan!​
Opetussuunnitelmauudistus

Opetussuunnitelmakeskustelun vauhditti alkuun opetusneuvos Liisa Jääskeläinen 7.9. 2012 Opetushallituksessa peruskoulujen ja lukioiden kansainvälistymisen verkostoitumis- ja koulutuspäivillä. Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tilaisuudessa virinneeseen ajatustenvaihtoon.

Keskustelu on ajankohtaista tämän syksyn aikana, kun perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden yleisten linjausten valmistelu on käynnissä. Osallistu ja vaikuta! Foorumille kertyvät ideat tullaan kokoamaan ja toimittamaan eteenpäin opetussuunnitelmauudistuksen valmistelun tueksi.


Keskusteluun pääset mukaan valitsemalla foorumin oikeasta yläkulmasta "Sign up Now" ja luomalla itsellesi käyttäjänimen ja salasanan. Rekisteröitymiseen vaaditaan toimiva sähköpostiosoite. Rekisteröidyttyäsi pääset kirjautumaan foorumille sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasanan avulla.​​
Kotikansainvälisyys

Yleissivistävän koulutuksen kansainvälisyyspäivillä Turussa 14-15.11.2012 käytiin eri työryhmissä vilkasta keskustelua kotikansainvälisyydestä. POLKKA tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden kommentoida työryhmien tuotoksia. Tule mukaan keskustelemaan!
Kommentteja on mahdollista 21.1.2013 saakka.

Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen
ka
nsainvälisyys